Mina hundar

BH Utility Dog A Little Diva & Utility Dog A Classy baby

Födda: 20190821, Stamtavla under "kullar"

Ur vår A-kull finns två framtidshopp för kenneln. Det är vår Little Diva som till vardags kallas Stina (bilden nedan, fotad av fodervärd Ella Samuelson) och som är en kopia av sin mamma både till utseende och humör. Och vår Classy Baby som kallas Hera (bilden till höger, fotad av fodervärd Åsa Karlsson) och som är en kopia av sin pappa Assolo, Hera utvecklas i en rasande fart och är snabb i både kroppen och huvudet!

Mer info om dessa stjärnor kommer när de växt till sig!

KORAD BH LP I IGP I Cape Secure Classy Bitch 

# Född 2013-03-13 

# HD B, ED 0,  PHTVL/PHPV, PRA, cataract free, vWb Carrier, Dilution D/d Carrier,  DCM free (2019)

E: YANGO VOM WARRINGHOF

U:  KORAD DOBERLAKES AZARA


Ita är min första dobermann och även mamma till vår A- och B kull. Ita är en explosiv positiv tik med både hjärta och hjärna på rätt plats. Ita är så nära perfektion man kan komma i mina ögon, både mentalt och kroppsligt. Hon är stark som en oxe till både kropp och skalle vilket gör att det alltid är en utmaning med henne. Men hon är dessutom klok som få vilekt gör att hon gång efter gång förundrar mig genom att kunna utföra perfekta moment trots minimal träning. 
Hennes enda nackdel är att hon gärna tar sig lite för mycket friheter på tävlingsbanorna vilket jag i ärlighetens namn nog får skylla mig själv för då jag gärna behandlar hene som den prinsessa hon är.

 

MH BH Cape Secure Holy Shit

# Född 2018-01-28

# HD C

E:  HANNIBALLECTER VON DER WUDRITZ

U:  PERFECT MATCH VOM FERRENBERG

Arko är en mycket kraftfull hane med tydlig av och på knapp. 
Han är dominant och allvarsam i skyddsarbetet med då han med enkelthet växlar mellan sina drifter är han även otroligt följsam vilket gör honom till en fröjd i träning.

Arko tränas främst för IGP med vi prövar oss även fram inom lydnad och bruks.
Han är även husses draghund och de siktar på SM 2020


Jag ser med glädje fram emot att se vad framtiden med honom tar oss.

BH KORAD Queensie's James Bond

# Född 2010-07-06

# HD A, Hjärta UA, Spondylos 0

E: Uno Vom Okeler Forst
U: Queensie's Enya

Prins var min första hund och den hund jag verkligen gjorde alla tänkbara fel med! Men han var en klippa som alltid stod stadigt på jorden och hanerade livet med ro. Det var även med Prins som jag upptäckte hundsporten och vikten av att ha en plan för vad man vill uppnå.
Prinsen har flera avkommor som jag är så glad över!