Kursutbud

Kursutbud 2020

Idag läser man ofta om att hundtränare eller andra aktörer följer en viss metod, men om hunden inte passar för en viss metod då? Jag tror att varje hund och varje ägare är unik och behöver ett upplägg anpassat för just dem. Vissa hundar behöver tydliga ramar medan andra hundar behöver stor följsamhet- allt utifrån hundens egenskaper. Precis så är det med oss människor, vi fungerar också olika och har olika sätt till inlärning. Jag är utbildad socionom och har arbetat med personalcoachning och personlig utveckling samt målfokusering en stor del av mitt yrkesliv. Vilket jag tar med mig in i hundträningen genom min tanke att hunden till stor del speglar oss som personer och hur då vårt eget sätt att agera i olika situationer ger olika beteenden hos hunden.


För mig är det en otrolig glädje att vara med och utveckla ett ekipage till att nå sina mål! Det ska vara roligt att träna med sin hund och jag brukar alltid säga att det man gör ska fungera på hunden, i sitt eget huvud och kännas rätt i hjärtat - för då är man på rätt väg. Jag leker mycket med hundens olika drifter och beteenden och eftersträvar att ha en fin känsla när jag tränar hundar. En känsla som bygger på respekt, trygghet med tydliga signaler och förväntningar.


Bokning via telefon, mail eller formuläret nedan.

"Sofia är mycket bra på att "läsa hund" 
och har varit till stor hjälp med träning av min hund.
Vare sig man vill utvecklas inom tävling med
sin hund eller få en god vardagslydnad så får man
alltid bra och konkreta råd hela vägen av Sofia."

                     - Marie Archibald med Rottweilern Herman"


Privatlektioner

Jag har privatlektioner vid förfrågan och mån av tid, främst kvällar och helger, max 2 personer per timme. 

Siktar du på att komma ut och tävla och vill ha coachning och träning kring hur du bygger upp en bra relation?  Eller har du kanske en hund som inte uppför sig som du önskar på promenaden och vill att jag följer med och ger tips och råd på vägen?

Bokar du mig för privatlektioner är det dina önskningar som står i centrum och du väljer vad du vill ha hjälp med!


450kr/timme och minsta tid är 30 min

Paketpris: skicka förfrågan


Temakurser/ Intensivkurs

Från och med hösten 2020 kommer jag att erbjuda intensivkurser i olika teman. Kurserna är från ett par timmar till en heldag.,


All träning baseras utifrån hundens och förarens behov och det splar därför ingen roll om ni är nybörjare eller kommit längre i träningen.

Kommande kurser

* Gå fint kopplet


* Inkallning

* Frittfölj/ fotgåendet


* Leka med hunden så hunden gillar det

* Heldag med Nosework for dummies

* Upplevelsepromenad

Kurserna hålls vid minst 4 deltagare


Kurser på veckobasis

Kurserna som är på veckobasis utgår från Linköping och startar i regel ett par gånger per termin. Aktuella kurser och upplägg finns längre ner på denna sida 

Har du önskemål om någon särskild kurs är du välkommen att höra av dig!

"Ambitionen för mig och Elza har alltid varit tävling, men vi hade svårt att hitta rätt träningsmetod trots olika kurser och hundtränare. l september började vi träna kontinuerligt med Sofia och nu, efter 3 månader med individanpassat rolig träning, är BH provet nära. "

-Nanna, med rottweilern Elza

ALLA KURSER ÄR INSTÄLLDA PGA SJUKDOM! 

Temakurser

Boka kurs här

Villkor

Du har möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från dag då du gjort din anmälan till kurs. Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala den kursavgift som vi har mottagit från dig. Eventuellt obetald del av kursavgiften kommer att krediteras (om faktura skickats) alternativt inte faktureras (om faktura inte skickats), med undantag för eventuellt redan fullgjorda delar av kursen.

Om kursen startar under ångerfristen begär vi att du lämnar ett särskilt samtycke till att kursen startar under ångerfristen och att din ångerrätt inte omfattar kurs som fullgörs under ångerfristen. Ditt samtycke innebär också att du begär att kursen ska starta under ångerfristen. Vi har därmed rätt att behålla en proportionell andel av deltagaravgiften som motsvarar genomförda delar av kursen om du utnyttjar din ångerrätt innan kursen är fullgjord.

Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut.